offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

RVS lassen

Gespecialiseerde RVS lassers

RVS lassen is een belangrijke dienst die wij voor uw productie kunnen toepassen. In onze geavanceerde werkplaats zijn gespecialiseerde lassers, dagelijks bezig met RVS lassen. Door middel van de beste en nieuwste lasapparatuur weten wij een constante kwaliteit te waarborgen en efficiënt te werken. Heijco Machinebouw is dé specialist in lassen van RVS. Als jonge en dynamische onderneming leveren wij vooral producten voor machines, constructies en machineonderdelen, voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie. Voor allerlei diverse producten kunt u bij ons terecht.

RVS Lassen

 

Rvs laswerk toepassen

Machinebouw, constructiewerk en plaatbewerking zijn diverse voorbeelden van processen waarbij RVS laswerk van toepassing is. Voordat wij direct aan de slag gaan, bespreken wij de opdracht uitvoerig met onze opdrachtgever. Op die manier weten wij precies wat u wilt en wat u belangrijk vindt, zodat wij daarop optimaal kunnen anticiperen.

Geen besmetting

Omdat er bij Heijco Machinebouw enkel RVS en aluminium word bewerkt is er ook geen kans op besmetting met staal. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er geen roest ontstaat op onze producten.

Flexibele partner voor RVS lassen

Indien u een flexibele en efficiënte partner zoekt voor RVS lassen of andere vormen van metaalbewerking dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op als u meer informatie wilt . Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel