offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Plaatbewerking

Passende oplossing voor elke plaatbewerking

Plaatbewerking is meestal precisiewerk dat niet voor iedereen is weggelegd, schakel daarom Heijco Machinebouw in voor de toelevering van uw plaatwerk. Richting onze klanten zijn wij erg betrokken en geven wij graag advies over de beste en voordeligste bewerkingsmethodes. U kunt voor producties van diverse omvang bij ons terecht, wij bieden altijd een passende oplossing voor plaatbewerking.

Hoge kwaliteit

Plaatwerk kunnen wij leveren in RVS en aluminium, of het nu gaat om RVS lassen of RVS zetten, onze ervaren medewerkers beschikken over diverse technieken en kunnen verschillende bewerkingen toepassen. In onze professionele werkplaats hebben wij bovendien de beschikking over de beste machines, waardoor wij perfecte kwaliteit kunnen leveren op het gebied van plaatbewerking. Voor plaatbewerking bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem met ons contact op voor het juiste advies en verdere mogelijkheden.

Offerte voor plaatbewerking?

Naast plaatbewerking is ons bedrijf ook gespecialiseerd in diverse vormen van constructiewerk en andere zaken die komen kijken bij machinebouw. Voor een offerte op maat en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer en het contactformulier op deze website. Of stuur een e-mail wanneer u extra informatie wilt.© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel