offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503

Laswerk van Heijco Machinebouw

Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Metaalbewerking

Producten van RVS en aluminium

Metaalbewerking is een deskundig vakgebied. Een vakgebied waar wij al vele jaren dagelijks mee te maken hebben. Voor klanten voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie maar ook andere branches leveren wij, als metaalbewerkingsbedrijf, producten die bestaan uit RVS en aluminium. Aluminium bewerken kunnen onze mensen als geen ander. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Geavanceerde metaalbewerking apparatuur

Metaalbewerking met lassenBij de metaalbewerking hebben de gedreven metaalbewerkers van ons lasbedrijf de beschikking over de meest geavanceerde apparatuur om een zo compleet mogelijk product af te leveren dat volledig op maat is gemaakt. Denk hierbij aan lastechnieken zoals twin-puls, speedpuls etc. Omdat er op op maat geleverd kan worden, zijn wij in staat om in te kunnen spelen vele wensen van onze klanten. Samen bespreken wij de mogelijkheden en eventuele knelpunten die kunnen voorkomen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief eindproduct dat zorgt voor vele jaren functionaliteit. Heeft u een wens of een idee en loopt u vast bij metaalbewerking? Neem met ons contact op. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en denken graag mee.

Meer informatie over metaalbewerking

Voor RVS lassen, aluminium lassen, het knippen, snijden, boren, vloeiboren, zetten etc. van RVS en Aluminium , gebruiken wij diverse technieken, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Indien u meer wilt weten over metaalbewerking en onze andere diensten, kunt u contact met ons opnemen. Wij brengen desgewenst graag een offerte op maat voor u uit.

 

Metaalbewerking nodig?© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel