offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Metaalbedrijf

Bekijk ons aanbod

Welkom bij Heijco Machinebouw, uw specialist in metaalbewerking en laswerk. Wij zijn al vele jaren actief als een dynamisch metaalbedrijf. Wij combineren een eigen en ambitieuze visie met praktische kennis en vaktechnische ervaring. Zo kunnen wij u een service aanbieden die zowel klantgericht als professioneel is en kunnen wij u helpen in de meest uiteenlopende situaties op het gebied van metaalbewerking en laswerk. Zijn uw machines toe aan vervanging? Wij bouwen als metaalbedrijf een geheel nieuw model precies naar uw wens. Moeten er onderdelen vervangen worden om uw huidige machines weer aan de praat te krijgen? Wij bouwen ze op maat. Maar dat is slechts een fractie van de werkzaamheden van ons metaalbedrijf.
Metaalbedrijf

Ontdek onze innovatie

Wij bouwen een machine op maat voor u, dit vereist dan ook de meest geavanceerde en innovatieve ontwikkelingen in onze sector. Zo beschikken wij als metaalbedrijf onder meer over de modernste lasertechnieken, denk bijvoorbeeld aan twin-puls, speedpuls en ga zo maar door. Maar niet alleen onze apparatuur is up to date. Ook onze medewerkers zijn stuk voor stuk gediplomeerd en ervaren in wat zij doen. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen ons vakgebied en zo kunnen wij altijd de beste diensten blijven leveren die u van een metaalbedrijf kunt verwachten.

Ervaar betrouwbare materialen

Als hoogwaardig metaalbedrijf, kunnen wij u allerlei producten leveren die wij uit het metaal maken dat wij bewerken. Over het algemeen bestaan onze producten uit machineonderdelen, constructies en machines. Wij leveren voornamelijk aan de voedingsmiddelenindustrie maar wij hebben klanten uit diverse andere sectoren dus we kunnen in principe met iedereen werken. Ook werken wij uitsluitend met RVS en aluminium wat de kwaliteit en de prijs van onze producten ten goede komt. Geen staal dat gaat roesten of andere zwakkere metalen. Wij zijn een metaalbedrijf dat stevige onderdelen levert.

Neem direct contact op met ons metaalbedrijf!

Hebt u interesse in ons werk als metaalbedrijf? Neem gerust een kijkje op onze website en lees meer over onze werkwijze, of neem direct contact op met ons vriendelijke personeel. Zij sturen u graag een persoonlijke offerte of leggen u aan de telefoon meer uit.© 2019 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel