offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503

Laswerk van Heijco Machinebouw

Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Machinebouw

Heijco Machine bouw voorbeeldHeijco Machinebouw is al enige tijd actief in de machinebouw en heeft zich gespecialiseerd in een groot aantal onderdelen. In onze geavanceerde werkplaats voeren wij allerlei diensten uit voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn dan ook bekend met de richtlijnen van HACCP en EHEDG.

 

Specialist in machinebouw

Dagelijks werken onze deskundige specialisten aan een goed product. Naast de werkplaats, beschikken wij zelfs over een uitgebreid wagenpark van compleet ingerichte service bussen, zodat wij een groot aantal werkzaamheden op locatie kunnen uitvoeren in binnen- en buitenland. Dit zijn veelal onderhoudswerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en het oplossen van storingen.

Geen besmetting

Omdat er bij Heijco Machinebouw enkel RVS en aluminium word bewerkt is er ook geen kans op besmetting met staal. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er geen roest ontstaat op onze producten. Door deze manier van werken bent u dus verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

Productie in eigen beheer

Vrijwel alle machines en machineonderdelen produceren wij in eigen beheer. Op die manier bent u verzekerd van producten van hoge kwaliteit . Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Heijco Machinebouw voor meer informatie en een gedetailleerde offerte!

 © 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel