offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Laswerk

Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat het beste laswerk kan leveren in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heijco Machinebouw is een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring op het gebied van lassen. Wij bouwen namelijk machines, voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij maken wij veelvuldig gebruik van het meest professionele laswerk dat u in tijden heeft gezien. Wij leveren daarnaast ook allerlei producten zoals machineonderdelen, constructies en gehele machines. Met onze klantgerichte service en onze no-nonsense werkwijze hebben wij al veel klanten tevreden gesteld met onze machinebouw en wij zouden graag hetzelfde voor u willen betekenen.
Laswerk

Ontdek onze wijde inzetbaarheid

Ons laswerk wordt voornamelijk toegepast op het bouwen van machineonderdelen, constructies en machines in de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn echter ook actief binnen een aantal andere vakgebieden. Zo worden wij benaderd door bedrijven uit onder meer de volgende sectoren:

  • Spoorbranche
  • Farmacie
  • Interieurbouw
  • Piping industry
  • Art & Design
  • Agrisector

Zo bent u verzekerd van de veelzijdige aanpak van ons laswerk. Wij werken met allerlei verschillende producten en kunnen dus voor allerlei verschillende klanten van grote waarde zijn. Dus bent u actief in één van bovenstaande sectoren, dan is de kans groot dat wij u aan een nieuwe machine kunnen helpen of aan de onderdelen die uw machines missen. Ook hebben wij ervaring met branches die hier niet worden genoemd, dus het beste kunt u even contact opnemen voor een persoonlijke offerte van ons laswerk.

Vertrouw op kwaliteit

Onze klanten kunnen vertrouwen op de professionele aanpak van onze lassers. Zij hebben de juiste diploma’s en de praktische ervaring om al ons laswerk van hoogwaardige kwaliteit te vervaardigen. Zij zijn gespecialiseerd in RVS en aluminium lassen. Naast de vanzelfsprekende voordelen die dit met zich meebrengt, wil dat dus zeggen dat wij geen staal behandelen en dat de machine die wij leveren dus niet zal gaan roesten! Zo kunt u nog langer van heet laswerk genieten.

Meer weten over ons laswerk?

Wilt u meer weten over ons werk en onze producten? Kijk gerust even rond op onze website of neem vandaag nog contact op met ons behulpzame personeel. Zij vertellen u graag meer over ons laswerk.© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel