offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503

Laswerk van Heijco Machinebouw

Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Lasser

U bent op zoek naar een gespecialiseerde lasser die een groot aantal materialen kan lassen en verwerken tot een compleet product? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres. Voor aluminium lassen en RVS lassen hebben wij de beste apparatuur en de meest deskundige medewerkers in huis.

vakkundige lasser

Passende oplossing

Wij werken voornamelijk aan machines en apparaten in de voedingsmiddelenindustrie, maar zijn ook voor andere branches actief. Ons gespecialiseerd lasbedrijf is uitermate flexibel en kent korte levertijden voor onze producten. Voor elke specifieke wens bieden onze lassers altijd een passende oplossing.

Lasser inschakelen?

Een deskundige lasser vinden is niet eenvoudig. Wij zorgen dat onze lassers voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste lastechnieken en lasapparatuur om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Wilt u ook gebruik maken van een deskundige lasser voor het fabriceren van machines en apparaten op maat? Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op. Wij ontdekken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

lasser© 2019 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel