offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Over ons

Historie Heijco Machinebouw

Heijco Machine bouw voorbeeldDoor een fusie van een tweetal eenmanszaken, is Heijco Machinebouw in Sint-Oedenrode opgericht. Jarenlang zijn de twee eenmanszaken actief geweest in de machinebouw branche. Met name in de voedingsmiddelenindustrie. In al die jaren hebben zij allebei diverse grote en kleine projecten succesvol afgerond. Inmiddels is Heijco Machinebouw uitgegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van machineframes en aanverwanten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Diensten van Heijco Machinebouw

Laswerk van Heijco MachinebouwDoor de brede kennis die is opgedaan in de afgelopen jaren zijn wij in staan om u een groot aantal diensten aan te bieden. Onze kennis ligt in de onderstaande vakgebieden:

  • Plaatbewerking
  • Laswerk (RVS en aluminium)
  • Constructiewerk
  • Montage
  • Installatiewerk
  • Storing- en onderhoudswerk

Meer over Heijco Machinebouw

Wij voeren onze werkzaamheden niet alleen uit in onze uitgebreide werkplaats, maar kunnen ook op locatie in Nederland en zelfs daarbuiten, diverse werkzaamheden uitvoeren. Wij voeren bij u op locatie vooral onderhoudswerkzaamheden, laswerkzaamheden uit en lossen storingen op. Bovendien staan wij voor uw organisatie klaar voor installatiewerkzaamheden en ondersteuning. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Heijco Machinebouw. U kunt ons bereiken via 0031 (0)73 7511503 of u kunt ons een e-mail sturen.

Laswerk bij Heijco Machinebouw© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel