offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Bordessen

RVS en aluminium

Heijco Machinebouw maakt voor verschillende opdrachtgevers bordessen van RVS en Aluminium. Alle Bordessen worden geleverd met een CE-markering conform NEN1090. Daarnaast wordt rekening gehouden met de HACCP en EDG normen.

Korte levertijden en hoge kwaliteit

Heijco is een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf dat flexibel en snel kan werken. Wij werken conform alle gestelde normen en leveren werk van hoge kwaliteit af. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we werken met een zeer korte leveringstijd.

 

Bordessen van RS en aluminium

 

Certificaten voor de bouw

Via bijgaande link HEIJCO MACHINEBOUW 0960-CPR-SKG 1844 6823 01 NL kunt u ons SKG certificaat controleren en via deze link kunt u ons Declaration of Performance controleren. Ons productieproces is aan verschillende controles en testen om dit certficaat te behalen. Daarmee verzekert u zich van goede bordessen voor uw productieproces.

Bordessen voor voedings- en levensmiddelenindustrie

Wij leveren aan verschillende klanten in de voedings- en levensmiddelenindustrie waarbij rekening kunnen houden met HACCP en EHEDG normen. Wat wij maken is in de meeste gevallen maatwerk.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via het formulier op deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een maar gemaakt bordes. Uiteraard kan u ook voor een maatwerk offerte contact opnemen met 0031 (0)73 7511503.© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel