offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Apparatenbouw

Kwalitatief, duurzaam en deskundig!

Op het gebied van apparatenbouw is ons bedrijf uitermate deskundig. Als dynamische onderneming richten wij ons op het leveren van frames, plaatwerk en onderdelen voor apparaten. Wij zijn voornamelijk werkzaam voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor andere branches zijn wij organisaties graag van dienst. Denk hierbij aan transport systemen, weeg machines, verpakkingsmachines etc.

 

[block]3[/block]Ervaren en vakkundige medewerkers

Wij zijn in staat om zeer complexe producten en apparaten te fabriceren en repareren. In korte tijd hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van machinebouw en apparatenbouw en zijn wij voor een aantal organisaties een vaste partner geworden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uniek apparatenbouw. Kies voor een kwalitatieve en duurzame manier van apparaten bouwen. Laat u adviseren door jarenlange ervaren medewerkers die u graag willen helpen.

 

Meer informatie over apparatenbouw

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in apparatenbouw, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie en helpen u graag verder met uw wensen of vragen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies.© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel