offerte

Heijco Machinebouw: RVS & Aluminium lassen

073 7511503


Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Aluminium bewerken

RVS en aluminium lassen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat aluminium kan bewerken? Schakel dan Heijco Machinebouw in. Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking, met in het bijzonder RVS en aluminium lassen en bewerken. Deze werkzaamheden voeren we vooral uit in de machinebouw. Onze jonge en dynamische onderneming levert producten voor machines, constructies en machineonderdelen. De meeste machines die we op die manier construeren, worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Maar welke machine of welk product u ook behoeft: bij ons kunt u voor alles in de machinebouw, plaatbewerking en metaalbewerking terecht.

Aluminium bewerken zonder besmetting

Aluminium bewerkenBij Heijco Machinebouw wordt enkel gewerkt met aluminium en RVS. Er is dus geen kans op besmetting met staal. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat er geen roest ontstaat op onze producten. Als wij aluminium bewerken weet u dus zeker straks een product te krijgen waar u lang en zorgeloos mee kunt werken.

Gespecialiseerde lasers

Al onze vakmensen zijn gespecialiseerd in RVS en aluminium bewerken. Maar dat is niet het enige dat gespecialiseerd is. In onze moderne werkplaats vindt u namelijk ook zeer gespecialiseerde lasers. Met deze moderne, technisch vernuftige lasers kunnen onze experts zeer nauwkeurig aluminium bewerken. Mede dankzij deze lasers kan Heijco Machinebouw constante prestaties garanderen en efficiënt werken. Bovendien zijn wij erg flexibel in diensten en bieden wij korte levertijden. En nog betaalbaar ook! Bent u al overtuigd?

Branches waarvoor wij werken

Graag geven wij u enkele voorbeelden van branches waarvoor wij werken. Zoekt u een machine voor een andere industrie? Neem vrijblijvend contact met ons op; dan bespreken we graag uw mogelijkheden.

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Farmacie
  • Interieurbouw
  • Agrarische-sector
  • Spoorbranche

Wat leveren wij zoal?

Zoals gezegd zijn wij erg flexibel. Zo leveren wij enkele stuks, maar ook grote series. Vanwege ons specialisme op het gebied van RVS en aluminium bewerken, kunnen wij producten vervaardigen van hoge kwaliteit. Neem voor uw verzoek of vraag contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-7511503. Mailen kan ook naar info@heijcomachinebouw.nl. Kies voor een expert in aluminium bewerken, kies voor Heijco Machinebouw!© 2020 Heijco Machinebouw Madame Curieweg 5482TL Schijndel